ICT

De veiligheid van uw pc

Home  >>  ict trainingen  >>  De veiligheid van uw pc

U heeft net een nieuwe pc gekocht voor thuis, u bent er helemaal happy mee, maar al naar enkele maanden begint de pc kuren te vertonen. Uitermate vervelend! In de meeste gevallen heeft dit niet te maken met de kwaliteit van de pc, maar met de kwaliteit van de beveiliging. En soms gaat het nog verder: dan ligt het niet aan de beveiligingssoftware, maar aan de pc gebruiker zelf. U heeft namelijk zelf een grote invloed op de veiligheid van uw pc. Enkel een programma installeren is in het huidige digitale tijdperk niet meer voldoende. U zult zelf acties moeten ondernemen om indringers en ongewenste activiteiten op uw pc tegen te gaan. Het zou toch zonde zijn als u, uw pc na een aantal maanden al niet meer naar volle tevredenheid kunt gebruiken? Onderneem daarom nu actie!

Neem een training!

Tegenwoordig zijn er enorm veel ict trainingen te volgen. Zowel op locatie, als via internet. Niet iedereen zal een training nodig hebben voor het onderhouden en beveiligen van zijn pc. Echter is niet iedereen zich even bewust van de gevaren die een slecht beveiligde pc loopt.

Een aantal vragen aan u als pc gebruiker:

  • Weet u wat een firewall is?
  • Gebruikt u een virusscanner?
  • Is er een periodieke opruiming gepland op uw pc?
  • Worden uw cookies automatisch verwijderd?
  • Schoont u, uw pc registry wel eens op?

Weet u bij meer dan twee van bovenstaande vragen niet waar het over gaat of heeft u hier geen antwoord op? Dan raden wij aan op een training veiligheid en ict te volgen. Er zijn verschillende trainingen veiligheid en ict beschikbaar. Heeft u hulp nodig bij de juiste keuze? Neem dan contact met ons op.

 

 

 


Comments are closed.