ICT

Voordelen VoIP

Home  >>  ict  >>  Voordelen VoIP

VoIP, wat staat voor Voice over IP, is het bellen via internet. Voor vele mensen nog een gek idee, maar het is tegenwoordig zeker niet meer ongewoon. De ontwikkeling in internet bellen is er niet voor niks, het biedt vele voordelen.VoIP

Voordelen

Het bellen via internet kan sterk op de kosten besparen. Zo bespaard het voor de gemiddelde MKB- ondernemer maar liefst 25 tot 75 procent. Daarnaast zal de kostenbesparing niet ten koste gaan van de kwaliteit. Toen VoIP net op de markt kwam, was de kwaliteit misschien nog niet optimaal. Maar sinds kort doet het zeker niet meer onder van de vaste lijn.

Daarnaast is het zo dat VoIP bellen vele extra opties met zich meebrengen, die de analogie telefonie niet mogelijk maakte. Bij de extra opties moet je denken aan het bellen met beeld.

Daarnaast maakt VoiP bellen het mogelijk dat je te allen tijde bereikbaar bent. Met de internettelefonie van NL-XS ben je nooit meer in gesprek.

VoIP van NL-XS

Bij NL-XS is het mogelijk om al 1 aansluiting af te nemen voor een laag maandelijks bedrag. Wanneer je als ondernemer groeit, maakt NL-XS het mogelijk om door te groeien. Wanneer je op termijn meerdere aansluitingen wenst, is dat mogelijk. De mogelijkheden worden tijdens een goed gesprek besproken, zodat de perfecte oplossing geboden kan worden die op de wensen en behoefte in spelen.


Comments are closed.